Toon zoekfilter

U zoekt nu op:

Opnieuw zoeken

Selecteer op:

Camping Eifel Duitsland

Op de website van Eifelbooking vindt u verschillende campings in de Eifel. Of u kampeert op een kleine eenvoudige camping Eifel of kiest voor grote camping in de Eifel met verschillende voorzieningen en veel kampeerplaatsen, vele met een subtropisch zwemparadijs. De Eifel biedt ook campings die behoren tot vakantieparken. Op deze campings kunt ook gebruik maken van deze voorzieningen zoals: restaurants, winkels en zwembaden.

sorteer op: naam | plaats | prijs | aantal sterren
Camping Felsenhof - Gerolstein

Camping Felsenhof - Gerolstein

Gerolstein  

  • 25

vanaf € 19,-

prijs per dag 1 plaats

Bekijk >
Camping Hellenthal

Camping Hellenthal

Hellenthal  

  • 300

vanaf € 13,-

prijs per dag 1 plaats

Bekijk >
Park Sonnenberg

Park Sonnenberg

Leiwen ***** 

  • 140

vanaf € 14,-

prijs per dag 1 plaats

Bekijk >
Campingplatz Oosbachtal

Campingplatz Oosbachtal

Gerolstein-Müllenborn *** 

  • 50

vanaf € 8,-

prijs per dag 1 plaats

Bekijk >
Camping Alter Bahnhof

Camping Alter Bahnhof

Langsur-Metzdorf ** 

  • 50

vanaf € 12,-

prijs per dag 1 plaats

Bekijk >
Eifel Ferienpark Prümtal *****

Eifel Ferienpark Prümtal *****

Prüm ***** 

  • 95

vanaf € 21,-

prijs per dag 1 plaats

Bekijk >
Knaus Campingpark Burgen/Mosel

Knaus Campingpark Burgen/Mosel

Burgen  

  • 230

vanaf € 22,-

prijs per dag 1 plaats

Bekijk >

Een overzicht van camping Eifel. Aan de linkerzijde kunt u selecteren op de verschillende kenmerken van de camping.


Camping Eifel met de beste locaties

Campings in de Eifel zijn verspreid over dit uitgestrekte en geologisch waardevolle gebied. U kunt kiezen uit een camping in de Noordeifel, Vulkaaneifel of in de Zuideifel of zelfs aan de Moezel. Alle campings zijn eenvoudig te reserveren via Eifelbooking. Geniet u van een camping en verbijft u in een tent of neemt u uw eigen caravan of camper mee? Alles is mogelijk op een camping Eifel. Sommige campings verhuren zelfs chalets voor nog meer luxe en comfort.

Kamperen in de Eifel

Weidse landschappen, ongerepte natuur, reusachtige meren en vulkanische kraters vormen een prachtig decor voor een veelzijdige vakantie in de Eifel. U kunt volop genieten van de uitgestrekte natuur en vooral de kinderen en uw hond zullen zich thuis voelen in het ongerepte landschap rondom uw camping Eifel. Naast tal van campings, welke u eenvoudig online kunt boeken, zijn er natuurlijk nog veel meer avonturen te beleven vanuit uw camping in de Eifel, zoals flinke wandeltochten of lange fietstochten, mountainbiken, kanoën op rivieren als de Prüm of de Kyll en Geocaching onder begeleiding van een expert door de bossen en bergen. Hier leren uw kinderen hoe ze sporen van dieren op de bosbodem kunnen ontdekken en misschien zelfs oog in oog komen te staan met een zwijn of hert. Geniet volop tijdens een vakantie op een camping Eifel.

Baden in de vele blauwe meren, wandelen langs de gemarkeerde wandelroutes tijdens uw vakantie in de Eifel en genieten van het mooie zonnige weer in het westen van Duitsland. Vanuit uw camping in de Eifel kunt u deze geweldige plekken eenvoudig bezoeken. De grotere campings laten ook uw woonwagen toe en deze campings zijn meestal voorzien van alle luxe zoals goede sanitaire voorzieningen, een wasruimte, restaurants en een kleine winkel en soms zelfs een zwembad.

Dagtochten vanuit de camping Eifel

Tijdens een vakantie in de Eifel is er heel wat te ontdekken. In het natuurpark Eifel vindt u meer dan 230 zeldzame en bedreigde planten- en diersoorten die hier wonen. Fraai zijn vooral de vulkanische meren, die niet alleen door de toeristen tijdens een vakantie in de Eifel worden gebruikt, maar ook een heerlijke verblijfplaats is voor de dieren. In het natuurpark kunt u zelfs wandelen, mountainbiken en fietsen. Als motorrijden rijdt u over de prachtige wegen die tussen de dennenbossen door lopen. 

Zit u met uw kinderen op een camping Eifel? 

Met kinderen kunt u oa. naar het Eifelpark in Gondorf, naar het wildpark in Daun of het klimpark in Teufelslucht bij Irrel. Tijdens een verblijf op de camping in de Eifel zijn de kinderen nauw verbonden met de natuur. Kleine idyllische dorpjes zijn verborgen tussen de uitgestrekte heuvels, prachtige rivieren en rotswanden geven de omgeving extra karakter. De keuze voor een camping in de Eifel is eenvoudig, u zult er zich meteen thuis voelen. Er zijn supermarkten in de buurt, zodat u uw eigen eten kunt bereiden, maar u kunt ook kleine schilderachtige dorpjes bezoeken en daar genieten van de restaurantjes die de Eifel te bieden heeft. De camping heeft meestal goed opgeleid personeel die u kan helpen in vele situaties.

Klik hier voor ons aanbod aan campings in de Eifel.


De Eifel biedt overal ideale vertrekpunten voor onvergetelijke uitstapjes en excursies. Rust en ontspanning, weg van het dagelijks lawaai daarvoor gaat u naar campings in de Eifel. De Eifel ligt in het midden van een van de meest populaire wandelgebieden van het Duits-Luxemburgse natuurpark.

Kanoën, vissen, wandelen en fietsen zijn slechts enkele mogelijkheden die aan te bieden zijn voor actieve vrijetijdsbesteding. In het hoogseizoen worden op de grotere camping aantrekkelijke animatieprogramma’s voor kinderen georganiseerd.

Een prachtig natuurrijk stukje Eifel is de driehoek, waar Duitsland, België en Luxemburg elkaar raken. Het natuurlijke landschap, omringt door de rivieren Moezel en de Rijn, is gemaakt voor uw rust en ontspanning.


Pittoreske Eifel-dorpen, kleine steden, heldere beekjes en meren nodigen u uit voor een bezoek aan een Camping in de Eifel. 

Aantal campinggasten in de Eifel

De campings in de Eifel hebben wederom een succesvol jaar gehad. De campingbeheerders rechtvaardigden deze positieve ontwikkeling door de mooie zomer met weinige regenachtige dagen. Daarnaast ontdekken steeds meer campinggasten de vakantieregio Eifel, per auto, fiets, te voet of op de motor.


Een kampeervakantie in de Eifel levert wat het belooft: een natuurlijke diversiteit, ongerepte natuur en unieke landschappen waaronder rivieren, romantische valleien, oprechte Eifel gastvrijheid , diverse en gevarieerde recreatieve en culturele ervaringen en vooral campings van bijzondere kwaliteit!

Dus geniet van uw verblijf in de prachtige Eifel en reserveer uw camping Eifel eenvoudig op Eifelbooking.

Geniet tijdens uw verblijf op een camping van de prachtige natuur & cultuur die de Eifel te bieden heeft.


X
page contents