Toon filters
Toon zoekfilter

U zoekt nu op:

Opnieuw zoeken

Selecteer op:

 

Camping Eifel Duitsland

Hier vindt u verschillende campings in de Eifel in Duitsland. De Eifel biedt kleine campings aan tot grote campings met verschillende voorzieningen en veel kampeerplaatsen, vele zelfs met een subtropisch zwembad. Aan de linkerzijde kunt u selecteren op de verschillende kenmerken van de camping.

sorteer op: naam | plaats | prijs | aantal sterren

Camping in de Eifel Duitsland met de beste locaties

De campings in de Eifel zijn verspreid over dit uitgestrekte gebied. U kunt kiezen uit een camping in de Noordeifel, Vulkaaneifel of in de Zuideifel of zelfs aan de Moezel. Alle campings zijn eenvoudig te reserveren via Eifelbooking. Geniet u van kamperen en verblijft u in een tent of neemt u uw eigen caravan of camper mee? Alles is mogelijk. Sommige campings verhuren zelfs vakantiewoningen voor nog meer luxe en comfort. De Eifel biedt ook campings die behoren tot vakantieparken. Op deze campings kunt ook gebruik maken van vele voorzieningen zoals: restaurants, winkels en zwembaden. In het hoogseizoen worden op de grotere camping aantrekkelijke animatieprogramma’s voor kinderen georganiseerd.

Kamperen in de Eifel

Weidse landschappen, ongerepte natuur, reusachtige meren en vulkanische kraters vormen een prachtig decor voor een veelzijdige vakantie in de Eifel. U kunt volop genieten van de uitgestrekte natuur en vooral de kinderen en uw hond zullen zich thuis voelen in het landschap rondom de Duitse camping. Natuurlijk zijn er vele avonturen te beleven in de Eifel, zoals flinke wandeltochten of lange fietstochten, mountainbiken, kanoën op rivieren als de Prüm of de Kyll en Geocaching onder begeleiding van een expert door de bossen en bergen. Hier leren uw kinderen hoe ze sporen van dieren op de bosbodem kunnen ontdekken en misschien zelfs oog in oog komen te staan met een zwijn of hert. Geniet volop tijdens een vakantie op een camping in de Eifel.

Dagtochten vanuit de camping Eifel

Tijdens een vakantie in de Eifel is er heel wat te ontdekken. In het natuurpark Eifel vindt u meer dan 230 zeldzame en bedreigde planten- en diersoorten die hier wonen. Fraai zijn vooral de vulkanische meren, die niet alleen door de toeristen tijdens een vakantie in de Eifel worden gebruikt, maar ook een heerlijke verblijfplaats is voor de dieren. In het natuurpark kunt u zelfs wandelen, mountainbiken en fietsen. Als motorrijden rijdt u over de prachtige wegen die tussen de dennenbossen door lopen. 

Gaat u met uw kinderen kamperen in de Eifel? 

Met kinderen kunt u oa. naar het Eifelpark in Gondorf, naar het wildpark in Daun of het klimpark in Teufelslucht bij Irrel. Tijdens een verblijf in de Eifel zijn de kinderen nauw verbonden met de natuur. Kleine idyllische dorpjes zijn verborgen tussen de uitgestrekte heuvels, prachtige rivieren en rotswanden geven de omgeving extra karakter.


Aantal campinggasten in de Eifel

De campings in de Eifel hebben wederom een succesvol jaar gehad. De campingbeheerders rechtvaardigden deze positieve ontwikkeling door de mooie zomer met weinige regenachtige dagen. Daarnaast ontdekken steeds meer campinggasten deze vakantieregio, per auto, fiets, te voet of op de motor.

Een kampeervakantie in de Eifel levert wat het belooft: een natuurlijke diversiteit, ongerepte natuur en unieke landschappen waaronder rivieren, romantische valleien, oprechte Eifel gastvrijheid , diverse en gevarieerde recreatieve en culturele ervaringen en vooral campings van bijzondere kwaliteit!

Dus geniet van uw verblijf in de prachtige Eifel en reserveer uw camping eenvoudig op Eifelbooking.

Geniet tijdens uw verblijf op een camping van de prachtige natuur & cultuur die de Eifel te bieden heeft.


X