Toon filters
26 september 2013

De herfst en dus de herfstvakantie staat voor de deur.

Tijdens de herfst is de Eifel prachtig. De bomen krijgen alle prachtige kleuren, van rood tot geel & bruin. De wandelpaden zijn bedekt met gekleurde bladeren en de paddenstoelen steken hun kop op. In de Eifel zijn er veel verschillende soorten te ontdekken, ook kunnen veel soorten geconsumeerd worden. Bijvoorbeeld in een heerlijke jachtschotel. Want ook het jachtseizoen begint in de herfst. De restaurants stemmen hier hun menukaart op af. Wildzwijn, hertenbiefstuk of reebout in combinatie met verse paddenstoelen, rode kool, kastanjes en stoofpeertjes. In de restaurants van de Eifel worden ze in de herfst volop aangeboden.

Tijdens de herfstvakantie is er voldoende te doen voor individuele gasten, stelletjes & families met of zonder kids. In onze nieuwsbrief geven wij u een overzicht per maand van aantrekkelijke evenementen in de Eifel. Het Eifelbooking-Team wenst u een fijn najaar in de prachtig gekleurde en heerlijk geurende Eifel.

Overal in de bossen van de Eifel wordt weer haardhout verzameld en gestapeld. Het wordt weer koud en de openhaard of houtkachel gaat aan. Buiten ruikt het heerlijk naar brandende haarden. Deze tijd van het jaar is het altijd erg gezellig in de Eifel. De lampjes en kaarsen zorgen voor een gezellige sfeer. Vindt hier uw vakantiewoning met OPENHAARD of HOUTKACHEL voor een heerlijk en gezellig warm verblijf in de prachtige Eifel.

 

Meer nieuws...

X