Toon filters
4 januari 2016

Eifel tijdens de winter 2015

De kerstperiode staat weer voor de deur en daarmee de winter. De Eifel laat dan een schilderachtig winterlandschap zien, de sfeer van Kerst en Oud & Nieuw komen in Eifel helemaal tot leven. De liefhebbers van mooie kersttradities en kerstmarkten hoeven ook dit jaar niets te missen. Bezoek in november en december een van de vele kerstmarkten die de Eifel te bieden heeft, geniet van de prachtig versierde dorpen en steden van deze regio en koop hier uw kerstcadeaus voor dierbaren.
De kans op een witte kerst in de Eifel is zeer groot, dus geniet tijdens de kerstvakantie van een winterwandeling door het besneeuwde landschap van de Eifel, beleef de grootste lol met de kinderen op de slee of ga op wintersport, want ook dat kan op de skipistes die de Eifel te bieden heeft.

Bezoek tijdens de kerstvakantie bijvoorbeeld de kerstmarkt in Kronenburg met zijn middeleeuwse setting of doe uw kerstinkopen op de idyllische kerstmarkt van Bad Münster Eifel. Zo zijn er in iedere grote stad prachtige grote kerstmarkten te bezoeken. Maar ook de kleinere dorpen organiseren een kerstmarkt.

En na de kerstdagen staat het volgende grote event alweer op de kalender. Oud & Nieuw wordt groots gevierd in de Eifel met tal van grote evenementen. Of u de Eifel bezoekt in november of december, u kunt tijdens deze feestelijke periode veel sfeer en gezelligheid verwachten in de Eifel, en als u geluk heeft wacht u een prachtig wit landschap. Een overzicht van de leukste evenementen en de belangrijkste kerstmarkten vindt u in deze nieuwsbrief.

Evenementen Eifel december 2015

The kerstreis met de Vulkaan Express op 26 december om 11.30 uur

Op 2 Kerstdag rijdt de Vulkan-Express een traditionele Kerstmisrit van Brohl am Rhein naar Engeln in de Eifel! Info: http://vulkan-express.de/

Rotsen in vlammen op 31 december 2015
Oud & Nieuw in de Eifel. De duivelskloof organiseert tijdens oudjaarsdag een prachtige evenement in de Eifel. Ervaar het mysterieuze en fascinerende rotsachtige landschap rond de duivelskloof vanuit een nieuw perspectief tijdens een sfeervolle wandeling door de duisternis. Als het flikkerende licht van de fakkels wordt gereflecteerd op de rotsen van de duivelskloof, het is tijd voor sprookjes en verhalen. Luister naar spannende verhalen tijdens deze tocht.

Internationale Bitburger Silvesterloop in Trier op 31 december 2015
Is het weer Silvester ( Oud & Nieuw) in de Eifel, dan kunnen de bewoners van de Eifel het jaar sportief afsluiten met de jaarlijkse Bitburger Silvesterloop.

Het team van Zeelandbooking wenst u hele fijne wintermaanden in de Eifel!

Theater Trier winter 2015:

INFO

Op de hoogte blijven van de Eifel? 'Like' ons op onderstaande pagina´s:

                                                                   

Aanbiedingen vakantiepark Eifel:

Klik HIER voor mooie aanbiedingen & lastminutes bij een vakantiepark in de Eifel. Al voor € 139,- per week met het hele gezin genieten van de prachtige Eifel! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws...

X