Toon filters
11 oktober 2013

Op reis in de Eifel: geniet van de zee van kleuren

De Eifel is in het najaar de hikingplek bij uitstek. De regio trekt vele wandelaars met haar diep ingesneden valleien, uitgestrekte meren, spectaculaire bergen en dichte naaldbossen.

Heuvels en beboste valleien karakteriseren de Eifel. In de herfst wordt de regio een zee van prachtige kleuren - de beste tijd om te wandelen. De routes gaan door idyllische valleien in de Zuideifel, langs de grote meren in het Noordeifel of langs de kratermeren van de Vulkaaneifel. Wie ge´nteresseerd is in cultuur, kastelen en kloosters komt hier volop aan zijn trekken.

iPod wandeling, caching a la carte en sprookjesachtige GPS  tour.

Het kan allemaal in Naturparkzentrum Teufelsschlucht. Enorme rotsen, smalle wegen en paden kenmerken de Teufelsschlucht, de spectaculaire natuurlijke omgeving in het Natuurpark Zuid - Eifel . Dit natuurpark in de zuideifel biedt opwindende programma's voor individuele wandelaars, spannende verjaardagspartijtjes, wandelen met de kids of avontuurlijke uitstapjes voor zakelijke relaties.

Nieuwe mogelijkheden zijn onder meer de GPS speurtocht "Caching Ó la carte" . De deelnemers wandelen met GPS-ondersteuning door dit prachtige natuurgebied en worden beloond met culinaire hoogstandjes uit de Eifel. Ook een luisterwandeleing, begeleid door de IPod door rotsachtige landschap behoort tot de mogelijkheden. Talen zijn in het Duits, Nederlands of Engels.

Zo kunnen alle touristen in de Eifel iets leren over de spannende Teufelsschlucht in Natuurpark Zuid - Eifel. Info: www.teufelsschlucht.de

Genieten van de herfst met een ontspannen vakantie in de Eifel. Geniet van de prachtige kleuren en de herfstgeur tijdens uw herfstvakantie in de prachtige Eifel. Tijdens de herfstvakantie in de Eifel, hebben we veel accommodatiemogelijkheden. Wij bieden Hotels, Spahotels, Pensions, B&B's, Vakantiewoningen, VakantiehuizenVakantieappartementen, GroepsaccommodatiesVakantieparken, Bungalows, maar ook pakketreizen, voor een voordelig uitstapje of vakantie in de Eifel.  Wandelen direct vanuit vele accommodaties de deur uit in de prachtige herfstlandschap van de Eifel en geniet van een ontspannen vakantie voor de winter komt. De omgeving wordt momenteel omgeven door indrukwekkende landschappen in de herfst.

 

 

Meer nieuws...

X