Camping Eifel 

Op de website van Eifelbooking vindt u verschillende campings in de Eifel. Of u kampeert op een kleine eenvoudige camping Eifel of kiest voor grote camping Eifel met uitgebreidere voorzieningen en vele kampeerplaatsen, vele met een subtropisch zwemparadijs. De Eifel biedt ook campings die behoren tot vakantieparken. Op deze campings kunt ook gebruik maken van deze voorzieningen zoals: restaurants, winkels en zwembaden.

Een overzicht van camping Eifel. Aan de linkerzijde kunt u selecteren op de verschillende kenmerken van de camping Eifel.


Camping Eifel met de beste locaties

Campings in de Eifel zijn verspreid over dit uitgestrekte en geologisch waardevolle gebied. U kunt kiezen uit een camping Eifel in de Noordeifel of in de Zuideifel of zelfs de Moezel. Alle campings zijn eenvoudig te reserveren via Eifelbooking. Geniet u van een camping Eifel en verbijft u in een tent of neemt u uw eigen caravan of camper mee? Alles is mogelijk op een camping Eifel. Sommige campings verhuren zelfs chalets voor nog meer luxe en comfort.

Kamperen in de Eifel

Weidse landschappen, ongerepte natuur, reusachtige meren en vulkanische kraters vormen een prachtig decor voor een veelzijdige vakantie in de Eifel. U kunt volop genieten van de uitgestrekte natuur en vooral de kinderen en uw hond zich thuis voelen in het ongerepte landschap rondom uw camping Eifel. Naast tal van campings, welke u eenvoudig online kunt boeken op Eifelbooking, zijn er natuurlijk nog veel meer avonturen te beleven vanuit uw camping Eifel, zoals flinke wandeltochten of lange fietstochten, mountainbiken, kanoën op rivieren als de Prüm of de Kyll en Geocaching onder begeleiding van een expert door de bossen en bergen. Hier leren uw kinderen hoe ze sporen van dieren op de bosbodem kunnen ontdekken en misschien zelfs oog in oog komen te staan met een zwijn of hert. Geniet volop tijdens een vakantie op een camping Eifel.

Baden in de vele blauwe meren, wandelen langs de gemarkeerde wandelroutes tijdens uw vakantie in de Eifel en genieten van het mooie zonnige weer in het zuidwesten van Duitsland. Vanuit uw camping Eifel kunt u deze geweldige plekken eenvoudig bezoeken. De grotere campings laten ook uw woonwagen toe en deze campings zijn meestal voorzien van alle luxe zoals goede sanitaire voorzieningen, een wasruimte, restaurants en een kleine winkel en soms zelfs een zwembad.

Dagtochten vanuit de camping Eifel

Tijdens een vakantie in de Eifel is er heel wat te ontdekken. In het natuurpark Eifel vindt u meer dan 230 zeldzame en bedreigde planten- en diersoorten die hier wonen. Fraai zijn vooral de vulkanische meren, die niet alleen door de toeristen tijdens een vakantie in de Eifel worden gebruikt, maar ook een heerlijke verblijfplaats is voor de dieren. In het natuurpark kunt u zelfs wandelen, mountainbiken en fietsen. Als motorrijden rijdt u over de prachtige wegen die tussen de dennenbossen door lopen. 

Zit u met uw kinderen op een camping Eifel? 

Met kinderen kunt u oa. naar het Eifelpark in Gondorf, naar het wildpark in Daun of het klimpark in Teufelslucht bij Irrel. Tijdens een verblijf op de camping Eifel zijn de kinderen nauw verbonden met de natuur. Kleine idyllische dorpjes zijn verborgen tussen de uitgestrekte heuvels, prachtige rivieren en rotswanden geven de omgeving extra karakter. De keuze voor een camping Eifel is eenvoudig, u zult er zich meteen thuis voelen. Er zijn supermarkten in de buurt, zodat u uw eigen eten kunt bereiden, maar u kunt ook kleine schilderachtige dorpjes bezoeken en daar genieten van de restaurantjes die de Eifel te bieden heeft. De camping Eifel heeft meestal goed opgeleid personeel die u kan helpen in vele situaties. Dus geniet van uw verblijf in de prachtige Eifel en reserveer uw camping Eifel eenvoudig op Eifelbooking.

Geniet tijdens uw verblijf op een camping Eifel van de prachtige natuur & cultuur die de Eifel te bieden heeft.


X
page contents