Camping Eifel

Op de website van Eifelbooking vindt u een overzicht van campings in de Eifel. Geniet van de natuur en comfortabele faciliteiten die campings kunnen bieden. De natuurlijke dennenbossen omringen de camping. Vooral de liefdevolle avontuurlijke kampeerders genieten van de gezellige sfeer en natuur. De prachtige campings, omgeven door bos en berglandschap, zijn vaak gelegen in de onmiddellijke nabijheid van een meer.

Klik hier voor ons aanbod aan campings in de Eifel.


De Eifel biedt overal ideale vertrekpunten voor onvergetelijke uitstapjes en excursies. Rust en ontspanning, weg van het dagelijks lawaai daarvoor gaat u naar campings in de Eifel. Eifel ligt in het midden van een van de meest populaire wandelgebieden van het Duits-Luxemburgse natuurpark.

KanoŽn, vissen, wandelen en fietsen zijn slechts enkele mogelijkheden die aan te bieden zijn voor actieve vrijetijdsbesteding. In het hoogseizoen worden op de grotere camping aantrekkelijke animatieprogramma’s voor kinderen georganiseerd.

Een nieuwe trend die zich ook in de Eifel ontwikkeld is milieuvriendelijk kamperen. Als een van de eerste campings in de Eifel, opereert bijvoorbeeld camping Perlenau energiezuinig.

Een prachtig natuurrijk stukje Eifel is de driehoek, waar Duitsland, BelgiŽ en Luxemburg elkaar raken. Het natuurlijke landschap, omringt door de rivieren Moezel en de Rijn, is gemaakt voor uw rust en ontspanning.


Pittoreske Eifel dorpen en kleine steden, en heldere beekjes en meren nodigen u uit voor een bezoek aan of zelfs voor een langere tijd te blijven. Zowel de in de zomer als winter kan een vakantie op de camping voor de juiste ontspanning zorgen.

Aantal campinggasten in de Eifel

De campings in de Eifel hebben wederom een succesvol jaar gehad. De campingbeheerder rechtvaardigden deze positieve ontwikkeling door een vrij droge zomer met dus weinige regenachtige dagen. Daarnaast ontdekken steeds meer campinggasten, de vakantieregio Eifel, per fiets, te voet of per motorfiets.


Een kampeervakantie in de Eifel levert wat het belooft: een unieke natuurlijke diversiteit, ongerepte natuur en unieke landschappen rivier, romantische valleien, oprechte Eifel gastvrijheid , diverse en gevarieerde recreatieve en culturele ervaringen en vooral campings van bijzondere kwaliteit!

Camping en wandelparadijs Eifel - In dit prachtige landschap zijn er diverse kampeer-en recreatieve voorzieningen.

Klik hier voor ons aanbod aan campings in de Eifel.


 

X
page contents