! 20% korting   **   20% korting   **   20% korting   **   20% korting !

Geachte gastheer/gastvrouw,

Graag willen wij uw vakantieaccommodatie laten profiteren van 20% korting** op een abonnement bij Eifelbooking.

DIRECT AANMELDEN EN HET SYSTEEM PROBEREN? 

Klik dan  HIER

Meld u nu aan en profiteer van 20% korting op de advertentiekosten! Na uw aanmelding komt u automatisch in het betalingsscherm. Hier ziet u onze standaardprijzen. U kunt hier een keuze maken voor uw abonnement. U ontvangt automatisch een factuur met 20% korting per email.

Met meer advertenties (+2) ontvangt u een hogere korting! Vraag ons een offerte per email: info@eifelbooking.nl

KOSTEN EIFELBOOKING (ZONDER 20% KORTING)

Eifelbooking is een Nederlands- en Duitstalige vakantiewebsite voor particuliere vakantiehuizen voor het gehele Eifel- & Moezelgebied. Deze website richt zich volledig op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Wij bieden onze aanbieders de mogelijkheid een eigen pagina (met link naar eigen website, 20 foto's, video, Google maps, en alle overige bijbehorende informatie) aan te maken en te optimaliseren in het Nederlands en het Duits. Provisievrij!

Als u zich aansluit bij Eifelbooking, zal uw advertentie tevens de eerste maand gratis bovenaan geplaatst worden in de rubriek (waarde €30,-).

Voordelen van Eifelbooking:
• Eifelbooking is alleen gespecialiseerd in de Eifel en Moezel
• Eifelbooking is zeer bekend op de Nederlandse markt en is bij de Nederlandse Google met bijna alle zoekverzoeken bovenaan de 1e pagina te vinden.
• Een aantrekkelijke advertentie met 20 afbeeldingen, video's, beoordelingen, uw contactgegevens + vermelding van uw eigen website
• Geen verborgen kosten en geen commissie.
• Behandeling van boekingen in eigen beheer en 100% toegang tot uw advertentie
• Duidelijk overzicht van uw bezoekersstatistieken / aantal klikken naar uw eigen website per dag
• Actief met social media zoals Facebook

Tevens kunnen uw werk uit handen nemen. Wij maken uw advertentie geheel compleet op Eifelbooking in DE & NL. Deze kosten zijn eenmalig €60, - (excl. BTW). We maken gebruik van alle gegevens van uw website, en vertalen alles naar het Duits. Stuur voor een verzoek een EMAIL

Wanneer een geļnteresseerde via ons een vraag stelt, of een reserveringsaanvraag plaatst, ontvangt u hiervan een email. De verdere afhandeling hiervan ligt bij de huiseigenaar zelf.

Mocht u vragen hebben, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.
Wij kijken uit naar een positief bericht en verheugen ons op een prettige samenwerking

Met vriendelijke groet,

Eifelbooking
0031 (0) 657338859
info@eifelbooking.nl
www.eifelbooking.nl

* Alle Preisen sind ohne 21% MwSt. Mit einer UST-Identifikationsnummer berechnen wir 0%     Mehrwertsteuer, weil unser Sitz im Ausland ist
** De korting loopt gedurende de eerste periode. Daarna geldt de standaardprijs.

X